KJØPS BETINGELSER


1. RETURPOLICY

Vennligst kontakt hjertevarmerbutikken.no før retur av varer.

Du kan returnere produktet innen 14 dager etter levering. Produktet må være ubrukt. Hvis produktet er ødelagt eller brukt kan det ikke refunderes. Husk å inkludere kontaktinformasjon med returen. Hvis det er mulig, må du oppgi et sporingsnummer og en kort beskrivelse av saken.

hjertevarmerbutikken.no anbefaler at du får kvittering og sporingsnummer for returen fra fraktselskapet, siden dette gjør det enklere å følge opp returen. hjertevarmerbutikken.no vil foreta en tilbakebetaling for godkjente returer.

 

1.3 FRAKT

Du er ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av varer. Fraktkostnadene refunderes ikke. Hvis du mottar en refusjon, vil kostnadene for returfrakt bli trukket fra tilbakebetalingen. 


2. ANGRERETT

Vi tillater retur i 30 dager. Hvis det er gått mer enn 30 dager siden kjøpet, kan vi dessverre ikke tilby deg pengene tilbake eller bytte. For å kunne returnere en vare må varen være ubrukt og i samme tilstand som du mottok den. Den må også være i original innpakking.


2.1 PENGENE TILBAKE

Når returen er mottatt og kontrollert, vil vi sende deg en e-post for å informere om at vi har mottatt returen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av tilbakebetalingen.

Hvis returen blir godkjent blir tilbakebetalingen behandlet og pengene automatisk tilbakeført kredittkortet ditt eller annen betalingsmåte i løpet av et gitt antall dager.


2.3 SEN ELLER MANGLENDE TILBAKEBETALING

Hvis du ikke har mottatt en tilbakebetaling ber vi deg først kontrollere kontoutskriften på nytt. Kontakt deretter kredittkortselskapet, dette fordi det kan ta noen dager før pengene blir bokført på kortet/konto. Kontakt deretter banken. Det går vanligvis noen dager før en tilbakebetaling er postert. Hvis du har gjort alt dette og du fremdeles ikke har mottatt pengene, ber vi deg kontakte oss på: post@hjertevarmerbutikken.no.


2.4 SALGSVARER

Vi kan dessverre bare refundere varer med ordinær pris. Salgsvarer kan ikke refunderes.


2.5 BYTTE

Vi bytter bare varer hvis de er skadet eller har mangler. Hvis du ønsker å bytte en vare i et nytt eksemplar av samme vare, sender du en e-post til post@hjertevarmerbutikken.no og sender varen til: hjertevarmerbutikken.no, Idrettsveien 8, 4328 Sandnes. 


3. PERSONVERNPOLITIKK 3.1 HVA GJØR VI MED OPPLYSNINGENE DINE?

Når du kjøper noe fra vår butikk vil vi samle inn opplysninger fra deg som ledd i kjøpsprosessen, dette inkluderer navn, adresse og e-postadresse.


3.6 ONE.COM

Vår butikk befinner seg hos One.com. Dette selskapet leverer e-handelsplattformen som vi bruker til å selge våre produkter og tjenester. Dine opplysninger blir lagret gjennom One.coms datalagring, databaser og One.coms nettbutikk-applikasjon. One.com lagrer opplysningene dine på en sikker server bak en brannmur.


3.10 SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre oss mot at data går tapt, blir misbrukt, utsatt for uautorisert tilgang, endret eller ødelagt. Hvis du gir oss din kredittkortinformasjon, blir informasjonen kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagret med AES-256-kryptering.